Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Al meer dan honderd bedrijven gevestigd

 

Inmiddels zijn op Bedrijventerrein Borchwerf II al meer dan honderd bedrijven gevestigd. PVH (Calvin Klein), Terex Aerial Work Platforms en Forever Direct EU distribueren vanaf Bedrijventerrein Borchwerf II naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en de haven van Moerdijk. TrustLube ontwikkelt vanaf Borchwerf II custom made smeersystemen voor de maritieme, bagger, offshore en (petro)chemische industrie. Het bedrijf is tevens gevestigd in Singapore. De core business van Bilfinger Industrial Services Nederland is steigerbouw, isolatie, conservering, vuurbescherming, asbestverwijdering, rope access en tracing. Dat laatste is het omwikkelen van een leiding met ander materiaal waardoor stoom wordt geleid, zodat de temperatuur in de leiding wordt beïnvloed. Het accent ligt op de dienstverlening aan de procesindustrie in IJmuiden, Pernis, de Rijnmond en Antwerpen. De Rooy Warehousing B.V. levert dagelijks tussen de 1.500 en 2.000 m2 aan witgoed aan vierhonderd klanten in de Benelux. Jan van den Heuvel Bedrijfswagens verkoopt, onderhoudt en repareert bedrijfswagenwagens op Borchwerf II en zo zijn er nog meer dan 95 bedrijven actief op Bedrijventerrein Borchwerf II met elk hun eigen business in verschillende product/marktcombinaties. Wilt u meer weten over de vestigingsmogelijkheden? Wij beantwoorden graag uw vraag.