Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Directe aansluiting op internationale goederenstromen

De grote bedrijven op Bedrijventerrein Borchwerf II importeren onder meer vanuit Amerika, Italië, Duitsland, en China en andere bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Naar dezelfde EMEAR regio wordt ook geëxporteerd vanaf Bedrijventerrein Borchwerf II.

Het Amerikaanse Forever Direct EU bijvoorbeeld exporteert vanaf het distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II naar 93 landen en handelt vanaf hier de order fulfilment af naar 19 landen.

Het Amerikaanse Terex Aerial Work Platforms levert in samenwerking met CEVA vanaf Bedrijvenpark Borchwerf II aan klanten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland.  Trustlube ontwikkelt custom made smeersystemen voor de maritieme, bagger, offshore en (petro) chemische industrie en is gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II en in Singapore.

Ligging tussen Rotterdam en Antwerpen

Meerdere multinationals zijn gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II vanwege de centrale ligging in West-Europa tussen Rotterdam en Antwerpen. Wilt  u meer weten over de directe aansluiting internationale goederenstromen. Wij beantwoorden graag uw vraag