Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Bouwkavels op zichtlocatie langs de A17

  


In oranje: de kavels op zichtlocatie langs de A17
 

  


Het kantoor van DRV accountants op Borchwerf I

Bedrijvenpark Borchwerf heeft kavels te koop op een zichtlocatie langs de snelweg A17. Per etmaal passeren hier 55.000 automobilisten en chauffeurs. Wij bieden u representatieve kavels aan tot circa 1,3 hectare in een parkomgeving met hoogwaardige groen- en waterpartijen en een directe ontsluiting op de A17. De horecagelegenheden bij de snelwegafslag liggen op loopafstand. De bestemming is bedrijfsdoeleinden III. De maximale bouwhoogte is 12 meter en er is een vastgelegde bouwgrens aan de snelwegzijde. Verder is er een koude-warmte opslag in de bodem. Wilt u meer weten over de zichtkavels op Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.

Overzichtskaart Veld F 

  FK200   13.269 m2 variabel in te delen 
         

Overzichtskaart Bedrijventerrein Borchwerf II 

 

Disclaimer - Alle op deze website aangehaalde gegevens en informatie wordt door Borchwerf II CV met de meeste zorgvuldigheid geselecteerd en weergegeven. Aan de in deze website aangehaalde gegevens en informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Borchwerf II CV is niet aansprakelijk voor schade van partijen en derden door gebruikmaking op welke wijze dan ook van de gegevens en informatie uit deze website. Voor de verificatie van de juistheid en actualiteit van de in deze website aangehaalde gegevens en informatie wordt door Borchwerf II CV doorverwezen naar de bevoegde instanties. Voor ter publicatie aan te bieden gegevens en informatie en/of voor rectificatie en/of aanpassing van gegevens en informatie kunt u contact opnemen met Borchwerf II CV via e-mail op het adres info@borchwerf2.nl.