Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Goede aansluiting op de Mainports Rotterdam en Antwerpen

De internationale bedrijven op Bedrijventerrein Borchwerf II maken voor import en export gebruik van de havens van Antwerpen en Rotterdam met een directe snelwegverbinding van vijftig kilometer, of maken gebruik van de overslagterminals voor containerschepen in Moerdijk via een direct snelwegverbinding van zeventien kilometer.

Vanaf de terminals ligt de wereld open met maritieme lijndiensten naar alle bestemmingen. Er zijn ook bedrijven via het spoor importeren vanuit Oost-Europa, Zuid Duitsland, Italië en exporteren naar deze landen en andere delen van Europa. Op Bedrijventerrein Borchwerf II is een spoorlijn aangelegd naar het aangrenzende spooremplacement Roosendaal. Er zijn meerdere kavels beschikbaar die direct aan deze spoorlijn liggen. Verder hebben de betrokken overheden in de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in de transportinfrastructuur rond Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor is de aansluiting op de mondiale transportstromen uitstekend geregeld via overslagterminals in de omgeving. Er is volop capaciteit beschikbaar.

Bereikbaarheid ook in de toekomst goed geregeld

Het voor- en natransport gaat over de weg. Hiervoor is Bedrijven-terrein Borchwerf II gunstig gelegen aan de verkeersrustige snelweg A17 tussen Rotterdam en Antwerpen. Door de doortrekking van de A4 komt er in de komende jaren nog een snelwegverbinding tussen Rotterdam en Antwerpen bij: de A17 blijft dus ook in de toekomst vlot berijdbaar. Wilt u meer weten over de aansluiting van Bedrijventerrien Borchwerf II op internationale goederenstromen? Wij beantwoorden graag uw vraag.