Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Uw bedrijf goed bereikbaar via de twee ontsluitingen op de snelweg A17

De snelweg A17 verbindt de Mainports Rotterdam en Antwerpen in het verkeersrustige West-Brabant. Tussen de beide mainports heeft Bedrijventerrein Borchwerf II twee eigen ontsluitingen op de A17. Een meerwaarde voor de ondernemers is dat klanten, leveranciers en personeel vanaf de snelweg A17 Bedrijventerrein Borchwerf II direct oprijden en dat het verkeer op de snelweg goed doorstroomt met ongeveer 50.000 verkeersbewegingen per etmaal.

Het verkeer rijdt hier gedurende de gehele dag gewoon door en de ondernemers geven aan dat de bedrijven goed bereikbaar zijn.

A17 ook in toekomst vlot berijdbaar

Parallel aan de A17 loopt de snelweg A4 tussen Rotterdam en Antwerpen en deze is inmiddels doorgetrokken: de A17 blijft dus ook in de toekomst vlot berijdbaar. Meer weten over de bereikbaarheid van Bedrijventerrein Borchwerf II? Wij beantwoorden graag uw vraag.