Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Borchwerf II blijft nieuwe bedrijven aantrekken

31-10-2020, Door: Hans de Bruin

Bedrijventerrein Borchwerf II blijft ook in 2020 nieuwe bedrijven aantrekken. Leo Welters, directeur van Borchwerf II CV: ‘Corona tempert in verschillende sectoren de investeringsdrang, maar dat geldt niet voor alle bedrijfstakken. De aanvragen blijven komen en dit jaar verkochten we meer dan 5 hectare. 

Voor 4 percelen zijn betaalde optieovereenkomsten gesloten en we zijn in gesprek met diverse andere partijen. Daarnaast horen we dat investeerders / ontwikkelaars die aan het bouwen zijn volop in gesprek zijn met toekomstige huurders.

Als ondernemers te lang wachten zijn de laatste kavels weg en het ziet er niet naar uit dat, behalve op Moerdijk, er in West-Brabant op overzienbare termijn nieuwe bedrijfskavels bijkomen. Laat weten als u belangstelling heeft voor bedrijfsvestiging op Borchwerf II.’

 
Bezoekadres Rietschotten 1, 4751 XN Oud Gastel, kantoor 69
Postadres: postbus 1692, 4700 BR Roosendaal
Emailadres: info@borchwerf2.nl
Tel. direct: 0165 518719
Tel. via Frame 21: 0165 763000, verzoek door te verbinden naar Borchwerf II CV

 

 
Terug naar het nieuwsoverzicht