Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Nieuw warehouse van circa 32.000 m2 voor verhuur beschikbaar

02-06-2020, Door: Marc Albinus, Consultant Logistics & Industrial Savills Agency BV

 

Op bedrijventerrein Borchwerf II is dit hoogwaardige, duurzame (BREEAM Very Good) warehouse recent opgeleverd en voor verhuur beschikbaar. De totale oppervlakte is ongeveer 32.000 m². Deelverhuur is bespreekbaar is vanaf 15.000 m². U kunt voor meer informatie contact opnemen met Niek Poppelaars van Savills (06 27 88 24 08) of Patricia Miltenburg van De Lobel & Partners (06 15 59 85 52).

 
Terug naar het nieuwsoverzicht