Uw bedrijf op Bedrijventerein Borchwerf II … dat is een mooi perspectief. Uw klanten, leveranciers en personeel kunnen u makkelijk bereiken via de verkeersrustige snelweg A17 en u beschikt over directe aansluitingen op internationale transportstromen via de Mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

Er zijn kavels van ruim 0,1 tot 1 hectare en kavels van 1 tot 1,5 hectare. Er zijn ook kavels op zichtlocatie langs de A17. De benodigde bestemmingsplannen zijn al vastgesteld en flexibel van opzet. Voor het indienen van de bouwaanvragen bij de gemeente is een verkorte procedure opgesteld. De opzet is ruim en duurzaam, er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen en er zijn een aantal faciliteiten. Vanaf 2005 vestigden zich al meer dan honderd bedrijven op Bedrijvenpark Borchwerf II. Er wordt niet gewerkt met concessies: de bedrijven krijgen de kavels in eigendom. Het terrein is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen. Heeft u belangstelling? We hebben meer informatie voor u beschikbaar.

Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijventerreinen

 

In 2013 is aan Bedrijventerrein Borchwerf II het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) toegekend. Dit keurmerk staat garant voor een nauwe publiek private samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, politie, de brandweer en het Parkmanagement. Hierdoor worden in gezamenlijkheid overlast en criminaliteit aangemeld.

Onder meer werd de aansturing van het camerabewakingssysteem in het openbaar gebied vanuit de centrale meldkamer doorgelicht en dit bleek prima op orde te zijn. Eerder werden  vanuit de betrokken gemeenten Roosendaal en Halderberge al de Bijzondere Opsporingsambtenaren(BOA) actief, die onder meer handhaven op het algemene parkeerverbod op Bedrijvenpark Borchwerf II en die verbaliserend op kunnen treden. Ook was al geregeld dat de beelden van de bewakingscamera’s op Bedrijvenpark Borchwerf real time kunnen worden overgezet naar de meldkamer van de politie. Wij beantwoorden graag uw vraag.